.ro si atat

Saptamana aceasta a fost una destul de speciala pentru orasul de pe Bega. Pe langa obisnuitele-i manifestatii culturale, precum piese de teatru, concerte si expozitii, extrem de prezente in contextul Timisoara 2021, zilele de marti si miercuri au marcat un inceput de drum important si totodata o recunoastere a contributiei de netagaduit a modei, la patrinoniul cultural al unul oras: Timisoara Fahion Week.
A sosit ca o surpriza totala ,dar una extrem de placuta. Socul a fost cu atat mai mare cu cat vestea despre eveniment s-a raspandit extrem de tarziu in mediile de socializare, fapt ce a demonstrat o lipsa totala de premeditare a „crimei”. 🙂 In acest context, tin sa felicit din suflet organizatorii, care au realizat atat de multe intr-un timp atat de scurt! Bravo, bravo, de trei ori bravo! Bine, intre noi fie vorba, cand un eveniment are in fundal puternica personalitate artistica a doamnei Costea Rodica, nu are cum sa iasa altfel decat excelent. Nu o cunosc personal, dar am mai luat parte la evenimente organizate de dumneaei, toate fara de cusur. Partea masculina a initiatorilor proiectului s-a intrupat in persoana domnului Radu Marghidan, iar cireasa de pe tort a venit sub forma si savoarea domnului Alin Galatescu, in calitate de Art Director al evenimentului. Abia asteptam sa il vad in carne si oase. 🙂 Imi este deosebit de drag pentru ca seamana izbitor de propriul meu tata, atat la chip cat si la gestica. Singura diferenta notabila intre ei este faptul ca tata are vreo 20 de ani in plus si mult mai multe fire albe in barba… 😉

Multumesc frumos Timisoara Fashion Week pentru permisiunea de a folosi poze de la eveniment.

Am ajuns marti seara in jurul orei 8 la Venue, o locatie excelenta din foarte multe puncte de vedere, putin timorata vis a vis de faptul ca alesesem o tinuta „safe”, destul de stearsa, pentru un prim eveniment de „grand slam” al vietii mele de blogger. Si prima saptamana a modei la care am participat vreodata! La intrare m-a intampinat o domnisoara foarte frumoasa, care m-a intrebat zambitor „Dumneavoastra din partea cui sunteti?” Hop. Pai stai… pai nu sunt din partea nimanui. „Sunt blogger… am trimis un mail si am venit.” „Am inteles. Urmati-ma va rog.” Si ma duce suava, finuta domnisoara… unde credeti? Pe primul rand, exact sub catwalk. „Cred ca este o greseala, spun eu… aceste locuri sunt pentru designeri.” Dupa ce ma asigura ca acolo trebuie sa stau 😮 , ma asez pe un scaun frumos, pe care trona o uriasa punga de cadouri de la Cupio, unul dintre sponsorii evenimentului. De emotie nici nu am indraznit sa ma uit in punga, doar am luat-o discret si am pus-o sub scaun, cu un usor sentiment de vinovatie. „Oare chiar e locul meu aici?” In jurul meu, lume frumoasa, distinsa, femei aranjate, domni ca scosi din pagini de revista… Totul parea desprins din povesti. La un moment dat si-a facut aparitia pe scena frumoasa Cosmina Pasarin (generatia de aur, din care fac si eu parte 😛 ) prezentatoarea spectacolului. Dupa o scurta trecere in revista a organizatorilor si sponsorilor, a inceput seria prezentarilor celor 10 designeri din prima seara: Starshiners, Diana Caramaci, Felix Ramiro, Mioara Cioara, Andreea Plesa, Adelina Certus, Anileda, Diana Giulia Paunescu, Louis Purple, Cosette si Atelier Narcisa.

Nu vreau sa fiu partinitoare, dar am avut niste preferati totusi. 🙂 Colectiile pentru femei care mi-au atras atentia in mod deosebit au fost cele prezentate de Maria Cioara si Diana Giulia Paunescu, dar in egala masura m-a fermecat Louis Purple pe partea masculina si Anileda pe parte de accesorii. Va exemplific prin cateva poze graitoare.

By Maria Cioara

Diana Giulia Paunescu si cel mai dinamic moment al serii. Superb!

Impecabilul Louis Purple, care nu mai are nevoie de nici o introducere…

Gentile Anileda, pentru toate varstele!

Prima seara a evenimentului s-a incheiat cu un scurt concert Anda Adam, care impreuna cu doi dansatori foarte energici si  simpatici, a reusit sa mentina vibe-ul pozitiv si efervescent al prezentarilor anterioare.
Pentru ca prietena, care statea cu baietii mei, avea ora fixa de plecare, am fost nevoita sa pararesc locatia in mare graba, fara sa apuc sa fac poze, selfie-uri sau sa gust din minunatele licori ce ne asteptau la intrare. 🙁 Asta este. La editia din noiembrie, imi propun sa nu mai ratez nimic!! 🙂

Pentru ca v-am povestit putin despre tinuta oarecum seaca pe care am ales-o pentru aceasta prima seara, am hotarat sa v-o si arat in cateva poze facute in aceasta dimineata cu Diana, la Centrul de Afaceri din Piata 700, o locatie minunata pentru a prezenta o tinuta de factura eleganta, care se incadreaza foarte bine pe latura „safe” a codului vestimentar numit cocktail. In speranta ca am reusit, macar intr-o mica masura, sa va introduc in atmosfera deosebita a acestui important eveniment urban, va invit sa cititi si urmatorul articol, in care va voi povesti despre seara cu numarul 2 si in care va voi arata o varianta de tinuta cocktail, infinit mai indrazneata si sexy. Va pup tare si apasat!