.ro si atat

Iata-ne si in cea de-a doua zi a evenimentului Timisoara Fasion Week. Din punctul meu de vedere, o zi mult mai relaxata pentru organizatori si participanti deopotriva. Exista precedentul, deci fiecare a stiut cam ce are de facut, unde sa se aseze, la ce sa se astepte. A fost o zi in care s-a discutat mult, s-a ras mult, s-au schimbat pareri, priviri, probabil si multe numere de telefon. Pana la urma, aceste evenimente, pe langa rolul informativo-estetico-cultural pe care il joaca, mai au si menirea de a apropia oameni din domenii conexe sau chiar complet antagonice. Ca sa va dau un mic exemplu, l-am vazut pe instructorul de inot al baietilor mei stand langa domnul primar Robu. 🙂

Multumesc organizatorilor pentru acceptul de a folosi poze de pe pagina evenimentului. 🙂

Am sosit la Venue tot in jurul orei 8, dar de aceasta data am stiut exact unde voi gasi loc de parcare, unde ma voi aseza (desi am ales sa stau pe al doilea rand de invitati, pentru o mai mare libertate de miscare 😛 ) si chiar am indraznit sa accept paharul de sampanie intins cu multa gratie de frumoasa de la intrare. Am vazut ca Paula era deja acolo si m-am asezat exact in spatele ei. Doream sa am cu cine schimba doua vorbe la nevoie… 🙂 desi, in timpul defilarilor, am fost mult prea preocupata de live-urile de pe Facebook si de instastories. In timpul unei prezentari de moda, bloggerul munceste.
Din punctul de vedere al designerilor, aceasta a doua seara mi s-a parut putin  mai declarativa decat prima. La linia de start s-au aliniat: Mineli, Cocazone, Andreea Micle, Cocir Oana Maria, Adrian Ioan Mic, Roxana Florian, Schadt Hanelore, Tudor Tailor, Sandra Chira & Cristina Lazar, precum si Freya Wedding. Nu a fost o intrecere, ci o frumoasa colaborare. Doua colectii s-au evidentiat prin caracterul preponderent artistic si emotional pe care l-au degajat: cea propusa de Adrian Ioan Mic si colectia „Marionette” semnata  Schadt Hanelore.

De Adrian Ioan Mic

Frumoasa colectie Schadt Hanelore

Ca si in seara precedenta, am avut cateva colectii cu care am rezonat intr-o mai mare masura. Perfect normal, fiecare avem viziuni estetice diferite si sisteme valorice conforme personalitatilor detinute. Cum eu sunt „prea cuminteo” si apoi „prea rebelo”, m-am simtit fermecata in egala masura de colectiile  semnate Sandra Chira & Cristina Lazar  si Andreea Micle. 😉

Sandra Chira & Cristina Lazar

Colectia  Micle, sexy si diafana 🙂

Seara s-a incheiat cu inmanarea diplomelor de excelenta organizatorilor si colaboratorilor implicati activ in buna desfasurarea a evenimentului, respectiv partea de hair-style si make-up, care au dus „greul” andurantei si performantei.  Felicitari tuturor pentru doua seri de pura incantare vizuala si auditiva (DJ Stafie rocks!), eu personal m-am simtit minunat si astept deja cu multa nerabdare editia de toamna.

Ca si tinuta, in acea seara am ales sa port o rochie din matase Alexander McQueen, pe care am incadrat-o intr-o „mare” de printuri geometrice. Dimineata am iesit cu Diana la cateva poze si chiar am avut o mica aventura la Shopping City, unde un paznic plin de avant ne-a interzis shooting-ul din parcare, pe motiv ca nu avem voie sa facem poze cu aparat profesional 😮 . Eram in parcare… nu in interiorul mall-ului. Stiu foarte clar cel putin 4 blogger-ite timisorene care au facut poze profesionale in acea parcare. Asta este… ghinion. 😉 Am facut poze in alt colt de Timisoara, la fel de potrivit pentru a-mi scoate in evidenta tinuta. Va pup tare si apasat!